Световноизвестната марка MyLady стъпи на българския пазар с пищно ревю

  

Световноизвестната марка MyLady стъпи на българския пазар с пищно ревю 

 

На първи февруари с бляскаво ревю в хотел Вега - София, световноизвестната модна марка MyLady стъпи на българския пазар. Невероятните булчински рокли, обсипани с хиляди кристали Swarovski бяха представени от модели на агенция Визаж. Гостите на партито имаха удоволствието да се насладят на пищните тоалети, на фона на специално подбрана за целта музика. 

Булчинските модели с марката MyLady са популярни с прецизната си изработка и щедрата украса с кристали Swarovski от най-високо качество. Корсетите се изработват по стара френска технология, съчетавайки тайните на старите майстори с постиженията на съвременните технологии.

Материалите за изработването на тоалетите се произвеждат по специална поръчка на фирмата MyLady, което е гаранция за уникалността и блясъка на всяка от булчинските рокли с тази марка. Изработката на всеки от моделите отнема близо 100 часа, което в съчетание с висококачествените материи дава изключителен резултат. На рeвюто бяха показани и ръчно изработени бижута и аксесоари на MyLady с кристали Swarovski.

 
 

Българският представител на марката - инж. Анелия Петкова, която беше домакин на партито, не отстъпи по блясък и стил на прекрасните манекенки, носещи моделите на MyLady, с което доказа високата класа на марката.

Ревюто уважиха представители на модния бранш, както и много български медии. Сред тях бяха главната редакторка на списание БУЛКА - Виолета Цачева, водещата на телевизионното предаване "Моята сватба" - Калина Крумова, както и редакторката на булчинския портал - www.bulka.start.bg - Невена Николова - Nikkol, която е и първият клиент на марката MyLady за България.

 Ревюто завърши с появата на Мис България 2005 - Росица Иванова, която се появи пременена като същинска принцеса в тоалет на MyLady. Бляскавото парти финишира с фойерверки и луди танци до късните часове. Домакинята Анелия Петкова обеща да зарадва българските почитатели на марката MyLady с още по-грандиозно  ревю при пристигането на новата колекция в България. Съвсем скоро ще можете да видите и снимки от фотосесията на марката в новия брой на списание БУЛКА. За всички бъдещи булки, които нямат търпение да видят на живо прекрасните тоалети с марката MyLady, Анелия Петкова и нейният екип са на разположение в стилното си ателие.

  
  

Срещите с клиенти се осъществява с предварително записване на час. Този модел е установен във всички представителства на марката MyLady по света и гарантира, че всяка клиентка ще получи нужното и внимание и време за да разгледа тоалетите.

 

За повече информация и контакти с българското представителство на MyLady: 

София ул. Оборище 72 А
Бутик Bridal Fashion

тел. 088 735 37 18

 e-mail: mylady_bulgaria@abv.bg

Срещи с клиенти се осъществяват само след предварително записан час!

 

{START_COUNTER}