Новата колекция бутикова бижутерия Marquise вече е достъпна в бутици Bridal Fashion в София

 

Новата колекция бутикова бижутерия Marquise вече е достъпна в бутици Bridal Fashion в София

 

 http://marquise-group.com/shop/images/kolie_marquise_VIP_collection_Milady1.jpg  

Хитовата марка за бижутерийни шедьоври с кристали Swarovski Marquise – пусна най-новите си модели в продажба в столицата. Селектирани бижута от колекция Marquise 2011 вече могат да бъдат разгледани на живо и закупени в бутиците на Bridal Fashion на ул. Оборище 72 и на бул. Васил Левски 60 в София.

 

Моделите от колекция 2011 се отличават с изключителна нежност,  романтика и новаторски дизайн. Някои модели са с ретро излъчване, а други са подчертани с  декоративни акценти. Преобладават нюансите на бялото, розовото, слонова кост и комбинация от черно и бяло.

 

Всички бижута с марката Marquise могат да се поръчат по интернет в онлайн бутика на фирмата – http://www.boutique-marquise.com

 

В бутиците на Bridal Fashion ще откриете още най-новите колекции на световноизвестните марки за булчинска и официална мода – Pronovias, My Lady, Maggie Sottero, Enzoani, Atelier Aimee и други.

 

За контакти:

 

Онлайн бутик Маркиза - http://www.boutique-marquise.com

Бутик Маркиза – Шумен – площад Освобождение / до хотел Мадара /

Бутици Bridal Fashion – София - ул. Оборище 72 и  бул. Васил Левски 60

 

За търговци на едро – http://marquise-group.com/bepartner.html

 

 http://marquise-group.com/shop/images/kolie_marquise_swarovski_black_and_white_06_clear1.jpg  http://marquise-group.com/shop/images/grivna_marquise_night_mist_swarovski_moonstone.jpg

{START_COUNTER}