Бижута Marquise вече и във Варна

 

 Бижутата Marquise вече и във Варна

 

 

Престигната марка за бутикова бижутерия с перли и кристали Swarovski вече има официално представителство и в гр. Варна.

 

Новооткритият магазин за изискана бижутерия и подаръци до Ритуалния зала в гр. Варна предлага голямо разнообразие от продуктовата линия на бижутерия Marquise. Всички клиенти на онлайн бутик Marquise / www.boutique-marquise.com /, които желаят да разгледат на живо и да пробват луксозните модели могат да посетят магазина на адрес Варна, ул. Кръстю Мирски № 19 - точно на входа на ритуална зала Варна.

Освен бижутерия Marquise с кристали Swarovski, магазинът предлага още и сребърни бижута.

 Освен наличните модели, клиентите могат да поръчат и продукти от онлайн бутик Marquise, които да бъдат доставени директно в магазина. На новите ни клиенти напомняме, че една от предпочитаите от клиентите ни услуги - изработка на бижу Marquise уникат по поръчка е достъпно и за варненските клиенти. Ако имате идея за бижу, което не откривате в стандартните магазини, посетете ни, или ни изпратете e-mail с описание на бижуто, което желаете. Ако изработката му е възможна, ние ще се свържем с вас с информация за изработката му.

Следете и кампанията ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА в онлайн бутик Mаrquise - всеки месец до края на 2009-та година един от най-често разглежданите продукти в сайта ще бъде пуснат на промоционална цена, без допълнителни условия към покупката. Продуктът на месец април е - Колие Black&White 02 - http://marquise-group.com/shop/product_info.php?products_id=605

 

 




{START_COUNTER}